Biljart spel spelen op stargames

Op StarGames kun je online een biljart spel spelen. Op onze website tref je meer dan honderd spelletjes waar je aan mee kunt doen. Zo kan je bij ons meespelen aan een biljart spel, maar ook aan de kaartspel of bordspel. Volop keuze dus! Alle spellen op StarGames zijn van een hoge kwaliteit.

Speel mee tegen echte tegenstanders

Twee spel varianten

Op StarGames kun je twee varianten van het biljart spel spelen. Dit zijn 8-bal biljart en 9-bal biljart. Een biljart spel speel je nooit tegen de computer, maar altijd tegen mensen.

8-bal biljart

Bij dit biljart spel speel je met zestien ballen. Dit zijn zeven hele ballen, zeven halve ballen en een witte en een zwarte bal. Het spel wordt gestart door met de witte de op de gekleurde ballen te stoten. Hierbij moet er minstens één gekleurde bal in de vakjes worden gestoot. De soort bal die je in van de vakjes stoot, bepaalt met welke ballen je speelt. Om ervoor te zorgen dat je dit biljart spel wint, moet je eerst de eigen ballen en daarna de zwarte in de vakjes stoten ofwel potten. Als je de zwarte bal te vroeg pot, dan verlies je het spel. Je maakt een fout als je met de witte bal tegen de balsoort van je tegenspeler stoot. Na deze fout is de tegenspeler aan de beurt.

9-bal biljart

Een ander biljart spel dat je op StarGames kunt spelen is 9-bal biljart. Dit is ook een zeer spannend spelletje. Het is een echt klassiek spel. Hierbij wordt er gespeeld met 9 gekleurde ballen en een witte bal. Het is de bedoeling dat je de ballen met de cijfers 1 tot en met 9 met behulp van de witte bal pot.

Jezelf registreren

Om mee te doen aan een biljart spel op StarGames dien je jezelf te registreren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je naam en je e-mailadres op te geven. Na je inschrijving, ontvang je gelijk 500 stars in je e-mail. Een Star is de virtuele munteenheid op StarGames. Hier kun je dan ook mee betalen, wanneer je een spel wilt spelen. Je ontvangt stars na je aanmelding, na het doorgeven van je gegevens en naar aanleiding van je activiteit in een spel. Je kunt per keer maximaal 500 start krijgen. De Stars zijn niet inwisselbaar voor echt geld.

Klik hier en meld je ook aan

Voordeel bij het online spelen

Het grote voordeel van online meespelen aan een biljart spel op StarGames is, dat je hiervoor dus de deur niet meer uit hoeft. Je kunt dus gewoon lekker thuisblijven en vanuit je luie stoel meedoen aan een spel. Dit is erg relaxed en je bespaart er ook nog eens een flink bedrag.

Voor echt geld spelen

Op onze website kun je ook nog eens voor echt geld spelen. Zo kan je eerst een paar weken met Stars spelen. Hierdoor leer je een spel goed te spelen. Als je er eenmaal behendigheid in hebt dan kan je meedoen aan een biljart spel voor het echte geld. Met een minimale inzet, kan je dan een maximale prijs winnen. Naast het meedoen aan een leuk biljart spel, win je dan ook nog eens een mooie prijs. Dit levert je dan dus dubbel plezier op.

Betrouwbare betalingssystemen

Je kunt voor echt geld spelen, door geld op je account te boeken. StarGames maakt enkel gebruik van veilige en bekende betalingssystemen als iDeal, Paysafe card, Ukash, Visa, Mastercard en Skrill Moneybookers. Bij ons weet je dus dat we op een betrouwbare en discrete wijze met je betalingsgegevens omgaan. Wanneer je een geldprijs hebt gewonnen, dan kun je deze via je account op ieder moment uit laten betalen.