Online biljarten spelen

Je kunt online biljarten en spelen op StarGames. Bij ons vind je namelijk de beste en populairste bordspellen en kaartspellen, zo kun je op StarGames biljarten en spelen, zonder dat je dit wat kost. Onze spellen zijn allemaal van een hoge kwaliteit. Zo zijn ze met ook voor detail gemaakt. Aan biljarten spelen kun je veel plezier beleven. Het is een spannend spel. Bovendien houd je je geest hier ook scherp mee.

Account aanmaken

Heb je interesse om te biljarten en te spelen op StarGames? Dan kan je heel eenvoudig een account bij ons aanmaken. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jezelf registreren. Wanneer je dit hebt gedaan dan ontvang je al gelijk 500 Stars. Hiermee kan je gratis biljarten en spelen.

Speel mee tegen echte tegenstanders, meld je nu aan

Virtueel betaalmiddel

Stars zijn het virtuele betaalmiddel op StarGames. Je kunt de Stars voor alle spellen gebruiken. Zo kan je altijd biljarten en spelen. Je kunt de Stars niet tegen echt geld inwisselen. Je krijgt 500 Stars bij je inschrijving en 500 bij het volledig invullen van je gegevens. Ook krijg je 500 Stars wanneer je een spel correct hebt uitgespeeld.

Stars kopen

Heb je geen Stars meer om te kunnen biljarten en te spelen? Dan kun je deze ook kopen in onze webshop. Hier kan je je Stars opladen. Deze kan je aanschaffen via een betrouwbaar betalingsmiddel. Voor 2 euro koop je al 14.000 Stars.

Biljarten en spelen voor echt geld

Op StarGames kan je ook biljarten en spelen voor het echte geld. Je kunt je aanmelden als prijsspeler en zo echt geld winnen met je inzet. Via je account kun je je winst op ieder moment uit laten betalen. Als je goed kan biljarten en spelen, dan maak je dus kans op een grote geldprijs. In de testkamer kun je ook oefenen als prijsspeler. Je speelt dan voor speelgeld.

Speel biljarten nu voor echt geld

Bonusgeld

Er is ook nog bonusgeld. Dit is een gratis tegoed dat in het spel wordt ingezet, maar niet wordt uitbetaald. Als je een spel wint, dan wordt de winst weer omgezet in echt uitbetaalbaar geld. Je bonusgeld wordt pas ingezet, nadat je echte geld is opgebruikt. Als prijsspeler ontvang je bonusgeld bij je inleg en bij diverse stortingsacties. Bij je eerste inleg ontvang je al gelijk een bonus van vijftig procent van het inlegbedrag. Verder doe je, als prijsspeler, automatisch mee aan het bonusprogramma van StarGames. Hierdoor kan je maandelijks profiteren van bonusgeld. Om van overige bonusacties te kunnen profiteren kun je je aanmelden voor de StarGames nieuwsbrief.

Twee biljartspellen

Op StarGames kun je twee soorten van biljarten spelen. Dit zijn 8-bal en 9- bal biljart. 8-bal biljart is een poolspel voor twee spelers. In totaal zijn er zestien ballen in het spel. Dit zijn zeven hele en zeven halve ballen en een zwarte en een witte bal. De speler die het spel heeft gestart, mag beginnen met stoten. Voor het begin van het spel mag je de bal verplaatsen binnen de linkse hoek. Als de eerste bal wordt gepot, wordt er bepaald welke speler met de hele en welke met de halve speelt. Vanaf dat moment mag je alleen nog maar met je eigen ballen spelen. Een speler is aan de beurt, zolang hij de ballen pot.

9-bal biljart spelen

Ook kun je op StarGames biljarten spelen met 9-ball biljart. Dit is poolspel voor twee spelers. Er wordt gespeeld met negen gekleurde ballen en één witte bal. De gekleurde ballen zijn genummerd van 1 tot 9. Je moet de gekleurde ballen in de juiste volgorde aanspelen met de witte bal. Het doel van het spel is om de bal met de nummer 9 te potten. Als speler maak je een fout: wanneer je de witte bal pot, als er geen enkele bal of de verkeerde bal wordt gespeeld, als bij de breakstoot niet minstens vier gekleurde ballen de band raken of minstens één bal wordt gepot, of als er na de eerste botsing van de witte bal met een gekleurde bal geen bal wordt gepot of de band raakt.

Lekker thuis

Het grote voordeel van biljarten en spelen online op StarGames is, dat je gewoon lekker thuis kunt blijven. Je hoeft dus niet naar een biljartcentrum. Dit bespaart je ook nog eens heel veel geld.