Onlinepoolbiljart op StarGames!

Via StarGames kun je online meedoen aan een spelletje poolbiljart. De afgelopen decennia is dit biljartspel in populariteit gestegen. Poolbiljart wordt ook wel poolen genoemd. Het is van oorsprong een Amerikaans spel dat in kroegen en poolcentra wordt gespeeld. Het wordt op een pooltafel gespeeld.

Speel mee tegen echte tegenstanders

Poolbiljart spelen

Tegenwoordig kan je ook heel makkelijk online een spelletje poolbiljart spelen. Dit kan op StarGames. Je kunt hier 8-bal biljart en 9-bal biljart spelen.

Klik hier en meld je ook aan voor online Poolbiljart

8-bal biljart

Bij 8-bal poolbiljart liggen er zeven hele en zeven halve ballen, een witte en een zwarte bal op de tafel. Je start het spel door met de witte bal tegen de gekleurde ballen te stoten. Er moet dan minstens één gekleurde bal worden gepot. Dit houdt in dat er tenminste een gekleurde bal in een van de gaten moet verdwijnen. Het soort bal dat wordt gepot, bepaalt met welke ballen je speelt. Het doel van 8-bal biljart is dat je eerst de eigen ballen pot en daarna de zwarte bal. Als je de zwarte bal te vroeg pot, dan heb je het spelletje verloren. Als speler maak je een fout wanneer de witte bal in een vakje stoot of de verkeerde balsoort aanstoot. Na een fout mag je tegenstander de witte bal op een willekeurig punt op de pooltafel neerleggen en mag hij verder spelen.

9-bal biljart

Een andere soort poolbiljart waar je op StarGames aan mee kunt doen is 9-bal biljart. Dit spel is net even iets moeilijker dan 8-bal biljart. Toch is het even leuk. Vooral wanneer je al een geoefend speler bent is 9-bal biljart een zeer uitdagend spel. Het is echt het klassieke poolbiljart, met 9 ballen. Bij ons kun je deze variant uitproberen. Je kunt zo online al je vaardigheden tegen de andere spelers inzetten. Je speelt tegen een andere speler. In totaal zitten er tien ballen in het spel. Met de witte bal moet je met de ballen spelen die van 1 tot 9 zijn genummerd. Je begint met de 1 en het spel eindigt met de 9. Het doel van het spel is om alle 9 ballen in de vakjes te potten.

Hoe spelen

Je kunt een online spelletje poolbiljart spelen, door met behulp van de muis met de witte bal tegen de gekleurde ballen te stoten. Zodra je de muis beweegt, verschijnt er een pijl welke zowel de richting en de kracht van de stoot aangeeft.

Registreren en account aanmaken

Wil je meedoen aan een spelletje poolbiljart op StarGames? Dan kan dit heel eenvoudig. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jezelf registreren. Dit kost helemaal niets. Als je een account hebt aangemaakt, dan krijg je 500 stars per e-mail. Met deze stars kun je gratis meedoen aan een spel, zoals poolbiljart. Als je je bij ons aanmeldt voor prijsspeler, dan kun je echt geld winnen met je inzet. Via een veilig betalingssysteem, zoals iDeal, Visa, Ukash, MasterCard en Paysafecard kun je geld overmaken op je spelersaccount.